İstanbul OGO Sokakta Tezgahta Satılan Gözlükleri Toplattı – OptisyenCOMOptisyenCOM

27 Nisan 2024 - 05:26
SON DAKİKA

İstanbul OGO Sokakta Tezgahta Satılan Gözlükleri Toplattı

İstanbul OGO Sokakta Tezgahta Satılan Gözlükleri Toplattı
Son Güncelleme :

24 Aralık 2020 - 9:38

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası sokakta satılan gözlükleri toplatmaya başladı.

İstanbul OGO Yönetimi İBB Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler ve resmi yazışmalardan sonra zabıta ekipleri ile beraber çalışma yürüterek sokakta, tezgahta satılan gözlükleri toplattı.

Daha önce İBB Başkanlığı ile reel görüşmelerde yapan İstanbul OGO Yönetiminin başarısı sokağa yansıdı. Zabıta ekipleri sokakta, tezgahlarda satılan gözlükleri topladığı gibi satış yapanlar hakkında da cezai işlem uyguladı.

İstanbul OGO ayrıca zabıta ekiplerine bildirmek üzere internet sitesine şikayet formu ekledi. Şikayet formuna gönderilen şikayetler online olarak zabıta ekiplerine gönderilecek.

İstanbul OGO Resmi internet sitesinde aşağıdaki metni ve resimleri paylaştı.

‘’  Değerli Üye Meslektaşlarımız,

İşporta tezgahlarında satılan optik çerçeve ve güneş gözlükleri ile alakalı İBB Başkanlığı ilgili birimler ile yaptığımız görüşmeler ve yazışmalar üzerine İstanbul genelinde zabıta ekiplerince yapılan denetimler sonucu işporta tezgâhları kaldırtılmış, satış yapan şahıslar hakkında idari para cezası uygulanmıştır. ‘’

Seyyar satılan gözlük ihbarları için;

https://www.iogo.org.tr/seyyar-gozluk-satisi-ihbar-hatti/

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.