İstanbul OGO Dijital Eğitimler Devam Ediyor – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 08:06
SON DAKİKA

İstanbul OGO Dijital Eğitimler Devam Ediyor

İstanbul OGO Dijital Eğitimler Devam Ediyor
Son Güncelleme :

10 Aralık 2020 - 9:23

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası’nın başlattığı dijital eğitimler devam ediyor.

16 Kasım tarihinde başlayan dijital eğitimler slayt, video ve zoom yayınları olmak üzere üç farklı şekilde katılımcılara sunuluyor.

 11 Aralık 2020 Cuma günü saat 21:00 ‘de katılımcılara progresif camlar hakkında Kubilay GÜMÜŞ tarafından bir konu anlatımı gerçekleşecek.

Zoom üzerinden yapılacak olan program linki ve giriş bilgileri başlangıç saati olan 21:00’de katılımcılara gönderiliyor.

İstanbul OGO’nun 16 Kasım’da başlayan dijital eğitimleri 25 Aralık tarihinde son bulacak. 17 farklı konunun anlatıldığı dijital eğitimlerde katılımcıların zoom programları katılma şartı zorunlu tutuluyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hatice Kahraman Aralık 10, 2020 / 5:36 pm Cevapla

Dijital eğitimlere katılmak istiyorum

    admin Aralık 10, 2020 / 5:50 pm Cevapla

    Verilen bütün eğitimlerden haberdar olmak için lütfen diploma yada öğrenci belgesi veya ruhsat resmini iletişim numaranızla birlikte omeddegitim@gmail.com adresine gönderiniz.