Alanya'dan Kars'a Dayanışma Örneği – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 14:37
SON DAKİKA

Alanya’dan Kars’a Dayanışma Örneği

Alanya’dan Kars’a Dayanışma Örneği
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 21:18

Geçtiğimiz aylarda bütün internet sitelerine genç ve fedakar öğretmen İhsan Kartoğlu’nun haberleri yansımıştı. Genç öğretmen İhsan Kartoğlu uzaktan eğitimlerin başlamasıyla öğrencilerine yeteri kadar faydalı olmayacağını düşünmüş, yazı tahtasını sırtına alarak ev ev gezerek öğrencilerine ders anlatmıştı. Bütün köydeki öğrencilerinin evlerini yaya olarak gezerek ders veren genç öğretmenin haberi Alanya’da gözlükçülük yapan  Nuh Okur’u çok etkiledi.

Gözlükçü Nuh Okur sosyal medya hesabından ”Fedakar öğretmen İhsan Kartoğlu hocam eğer kabul ederse, eğitime az da olsa destek olabilmek ve öğrencilerine daha çabuk ulaşabilmesini sağlamak için, şehir içinde kullandığım scooter motorumu kendisine bağışlamak isterim” cümlelerine yer verdi.

Genç öğretmenin yaya olarak yorulmasına dayanamayan gözlükçü Nuh Okur scooter motorunu bağışladı.

Örnek davranış sergileyen meslektaşımız Nuh Okur’u tebrik ederiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.