BURSA ODASI GENÇLERİN SORUNLARINA YOĞUNLAŞACAK KOMİSYON KURDU – OptisyenCOMOptisyenCOM

30 Nisan 2024 - 15:12
SON DAKİKA

BURSA ODASI GENÇLERİN SORUNLARINA YOĞUNLAŞACAK KOMİSYON KURDU

BURSA ODASI GENÇLERİN SORUNLARINA YOĞUNLAŞACAK KOMİSYON KURDU
Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 18:18

Geçtiğimiz hafta, V.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası bünyesinde kurulan Genç Optisyenler Komisyonu genç optsiyenlerin katılımına açıldı. Komisyon, tüm sektörün ve optisyenlik öğrencilerinin; Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’dan kamuda atama hakkında aldığı söz ile tanıdığı Furkan Özaltolmaz ve Bursa Optisyen-Gözlükçüler odası ile birlikte hayata geçirildi.

Furkan Özaltolmaz, komisyonu tüm sektörümüze, optisyen ve genç optisyenlere işte şu şekilde duyurdu;

Başkan Furkan Özaltolmaz:

Genç optisyenler olarak mesleğimizin ve sektörümüzün, gelecekte görmek istediğimiz noktaya doğru taşınması adına resmi noktada çalışmalar yapmayı, aynı zamanda fikirlerinin ve projelerinin hayata dökülmesini isteyen genç optisyenler için adresin belli olmasını hedefliyoruz.

Mesleğimizin geleceği olan tüm Türkiye’deki biz genç optisyenlerin fikir ve projelerinin hayata geçirilmesi için başvurulacak adres artık V.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu Allah’ın izniyle.

Tüm sosyal medya sayfalarımızdan fikir ve projelerinizi heyecanla beklemekle birlikte; şu an ilk önceliklerimizden biri, bir çok genç optisyenin sabırsızlıkla beklediği kamuda istihdam meselesi. Bu mesele hakkında birliğimizin ve tüm bölge odalarımızın da desteğini alarak sağlık bakanlığımız başta olmak üzere bir çok resmi ve gayriresmi kurum ile gerekli köprüleri kuruyoruz.

Halihazırda kurulmuş olan sosyal medya hesaplarımız ile kaydettiğimiz ilerlemeleri ve çalışmalarımızı siz optisyen ve genç optisyenler ile düzenli olarak paylaşacağız.

Komisyonun sosyal medya sayfaları:

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.