İstanbul'daki Gözlükçülerin Dikkatine – OptisyenCOMOptisyenCOM

30 Nisan 2024 - 08:30
SON DAKİKA

İstanbul’daki Gözlükçülerin Dikkatine

İstanbul’daki Gözlükçülerin Dikkatine
Son Güncelleme :

14 Ekim 2020 - 12:09

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası reçete teslimleri hakkında üyelerini bilgilendirme ve uyarılarına devam ediyor. Reçete teslimlerinde yaşanan yoğunluklar sebebiyle mağdur olmayın.

İstanbul OGO Resmi internet sitesindeki duyurusunda;

SGK Evrak Teslimi Hakkında

Değerli Üye Meslektaşlarımız, Topkapı SSGM ‘den 1350 optisyenlik müessesinden 500 tanesi evraklarını henüz teslim etmediği bilgisi alınmıştır. Bir önceki reçete teslimi ile ilgili yaptığımız haberde evrak teslimlerinde son güne yığılma olmamasına dikkat çekmiştik. Yarın (15 Ekim Perşembe 2020) evrak tesliminin son günü olup mazeretsiz olarak bir defaya mahsus alınabilecektir. Yine de evrak teslimindeki yoğunluğu azaltmak adına bugün evrakların ivedi olarak teslim edilmesi gerektiği konusunu bilgilerinize sunarız.

Bir önceki haberimiz:

http://istanbuloptisyengozlukcuodasi.org.tr/haber-detay.asp?ID=30199 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.