İNTERNETTEN ALINAN GÖZLÜKLER GÖZLÜKÇÜNÜN BAŞINA BELA OLUYOR – OptisyenCOMOptisyenCOM

30 Nisan 2024 - 21:46
SON DAKİKA

İNTERNETTEN ALINAN GÖZLÜKLER GÖZLÜKÇÜNÜN BAŞINA BELA OLUYOR

İNTERNETTEN ALINAN GÖZLÜKLER GÖZLÜKÇÜNÜN BAŞINA BELA OLUYOR
Son Güncelleme :

26 Haziran 2022 - 10:23

İnternetten gözlük alanlar hergün gözlükçülere giderek aldıkları gözlükleri ayarlatmak ve servis desteği istiyor. Yalnız bununla da kalmıyor. Gözlükçüler, ergonomik ayar yaparak yardım etmek isterken gözlükteki mevcut çizik ve hatalar yüzünden suçlanıyorlar.

İnternet sitemiz Optisyen.COM’a gözlükçülerden gelen bazı şikayetlerin anafikirlerini kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum:

• Bir kullanıcı sap ayarı istedi ama ”camlarımı çizmişsiniz” diyerek başıma bela oldu.
• Gözlük camları küçük olan bir son kullanıcı ısrarla ”bu camları siz küçültmüşsünüz” diyor
• Sap yaylarını düzeltmek isterken kırılan işporta gözlüğünün sahibi gözlüğü ödetmeye kalktı.
• Ergonomik ayar isteyen müşteriden ücret talep ettik ‘’ zaten gözlüğü o paraya aldım’’ diyerek tepki gösterdi.
• Vidasız yuvarlak gözlüğüne cam taktırmak isteyenlerin sayısı hızla artıyor. Hergün bu kullanıcıların ısrarı ile zaman kaybediyoruz. Taksakta takmasakta suçlanıyoruz.

Gibi onlarca gözlükçü şikayetleri mevcut.

ÇÖZÜM:
*** İnternetten veya herhangi bir mağazadan alınan (gözlükçü dışındaki ) ürünlere kesinlikle ücret karşılığında da olsa el sürmemeliyiz
!

***Gözlükçüden aldığını söyleyenlerden de garanti belgesi istemek en doğru yöntem olacak. Aksi halde işporta ve internetten ya da mağazalardan (gözlükçü dışındaki) alınan gözlükler gözlükçünün başına bela oluyor.

Optisyen İsmail UYAR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ergün tekin Haziran 27, 2022 / 4:45 pm Cevapla

İnternet veya başka gözlükçüden alınmış da; kırılma veya bozulma sorumluluğum dışındadır. Kabul ederseniz yaparım diyorum. Kimi kabul etmiyor, kimi kabul diyor

ŞÜKRÜ ÖKCÜN Ağustos 27, 2022 / 7:30 am Cevapla

Parça gerekirse bu gözlüklerin parçasını bulamıyoruz aldığınız yerde yaptırın dedim.İnternetten aldım dediler.O halde internet te yaptırın dedim .Ne demek istediğimi anladı birlikte gülüştük.