Merhaba arkadaşlar. İsmim İsmail UYAR. Optisyen.COM Editörü olmakla beraber Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini yürütmekteyim.
Aşağıda Seviye II Eğitim programı hakkında özellikle WhatshApp gruplarımıza yeni katılan meslektaşlarımız için merak edilen soruları cevapladım.
OMEDD: Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği
Seviye II Nedir?
OMEDD Optisyenlik öğrencilerine katkı sağlamak adına Ekim ayı içerisinde Seviye I eğitimleri düzenledi. Aşağıdaki haberden Seviye I eğitim konularını görebilirsiniz.
OMEDD 2021 Ocak ayı içerisinde de aşağıdaki haberde görülen konularda Seviye II eğitimlerine başlayacaktır.
Seviye II Eğitimleri Nasıl Verilecek ?
Eğitimler zoom üzerinden online verilecektir. Tekrarı yoktur.
Zooma Nasıl Gireceğim?
Cep telefonu ve bilgisayarınıza ‘’zoom meeting’’ uygulamasını indirerek eğitimlere katılabilirsiniz. Eğitim saati öncesi size wp gruplarımızda link atılacaktır.
Eğitim Tarihleri Ne Zaman?
Seviye II Ocak ayı içerisinde en uygun gün ve saatlerde planlanmakta olup tarih ve saatler günler öncesinden wp gruplarından sizlerle paylaşılacaktır
Katılmak İçin Ne Yapmam Lazım?
WhatshApp gruplarımıza dahil olan herkes katılmış sayılır. Yani bu wp grubundaki kimsenin tekrar müracaat etmesine gerek yoktur. Optisyenlik okuyan optisyen arkadaşlarınızı eklemek için özelden bana yazabilirsiniz.
Eğitimler Ücretsiz Midir?
OMEDD Seviye II Eğitimleri Mercan Optik Sponsorluğunda ücretsizdir.
Müracaat Edince Katılım Zorunlu Mu?
Katılım zorunlu değildir. Kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilir. Bir zorunluluk yoktur.
Katılım Belgesi Nedir?
Zoom programlarımıza katılanların isimleri kayıt altına alınmaktadır. Seviye II’nin tamamına katılan optisyen adaylarına OMEDD tarafından Seviye II katılım belgesi verilecektir.
Daha Sonra Bu Eğitime Girmek Mümkün Mü?
Seviye II programlarının tekrarı yoktur. Slayt ve video kaydı yapılmayacaktır. Eğitim sonrası herhangi bir kaynak paylaşımı yapılmayacaktır. Seviye II eğitimleri herhangi bir yazılı kaynakta bulunmadığından tüm telif hakları OMEDD’e aittir. İçerik kopyalanması ve paylaşılması halinde yasal haklarımız saklıdır.
*** Duyurular için üç farklı WhatshApp grubumuz bulunmakta olup kimseyi rahatsız etmemek adına yalnızca önemli bulduğumuz konularda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Seviye II ve devamındaki eğitim konularında iletişimler bu whatshApp grubu üzerinden olacaktır. Merak ettiğiniz konuları, fikir ve önerilerinizi bana özelden yazabilirsiniz.
İletişim bilgilerim;
Gsm: 0543 772 42 66
Facebook: https://www.facebook.com/optisyen
Mail: optisyencom@gmail.com