Uts Stok Fazlası ve Titubb'lu Ürün İşlemleri – OptisyenCOMOptisyenCOM

23 Nisan 2024 - 14:24
SON DAKİKA

Uts Stok Fazlası ve Titubb’lu Ürün İşlemleri

Uts Stok Fazlası ve Titubb’lu Ürün İşlemleri
Son Güncelleme :

25 Haziran 2021 - 7:43

Bilindiği gibi son kez ertelendiği söylenilen UTS – TİTUBB işlemleri için son tarih 15 Temmuz 2021
Sizler için kısaca bir hatırlatma haberi düzenledik.
Uts ‘de ne yapmamız lazım?
• Ürün Takip Sistemi 2017 ‘de hayatımıza girdi. 2017 ‘den bu yana özel sattığımız ama Uts’den düşmediğimiz ürünleri 15 Temmuz 2021 tarihine Uts’den düşmemiz gerekiyor! Eğer düşmez isek o tarihten bu yana sattığımız binlerce ürün stoklarımızda gözükecektir. İlerleyen tarihlerde ürünlerimizden denetlenmemiz söz konusu olacağı söylenmektedir. Yani gözlükçüler kısaca eczanede ki sisteme dönüştürülmeye çalışılıyor. Daha önce Uts bizlere stoğumuzu göstermiyor toplu ürün çıkışına müsaade etmiyordu. Son tarih 15 temmuza kadar stok fazlası ürünlerimizi yani özel sattığımız ama UTS’den düşmediğimiz ürünleri toplu bir şekilde düşebiliriz.
• 2017 ve öncesi üretim tarihine sahip bazı ürünler Titubbludur! Titubblu ürünler Uts stoğumuzda gözükmezler! Elimizde bulunan titubblu karekodları da tespit edip UTS’ye aktarmamız istenmektedir. Bu işlemi yapmaz isek 15 temmuzdan sonra bu karekodların çalışmaması muhtemeldir.

UTS İŞLEMLERİMİ KOLAYCA NASIL YAPABİLİRİM?
Eğer herhangi bir problem yaşıyor, işlemleri oldukça karmaşık buluyor ya da zaman ayıramıyorsanız bütün bu işlemleri ;
0543 772 42 66 numarasına whatshApp’tan yazarak profesyonelce yaptırmanız mümkün.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.