TOROS ÜNİVERSİTESİ'NDEN SORUMLULUK PROJESİ – OptisyenCOMOptisyenCOM

28 Nisan 2024 - 18:07
SON DAKİKA

TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDEN SORUMLULUK PROJESİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDEN SORUMLULUK PROJESİ
Son Güncelleme :

30 Mart 2023 - 8:04

Toros Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümüne bağlı Optisyenlik Programı kadrosunda yer alan Dr. Öğr. Üyesi Birsen KESİK ZEYREK, Öğr. Gör. Dr. Deniz ALTINBAY ve Öğr. Gör. Akın ABA tarafından 17 Mart 2023 tarihinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mersin’in Toroslar ilçesine bağlı Musalı Mahallesi’nde bulunan Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu öğrencilerine göz taraması yapıldı.

Göz taraması sonucunda görme sorunu yaşayan öğrencilerin bilgileri Göz hekimi Öğr. Gör. Dr. Deniz ALTINBAY tarafından tespit edildikten sonra sınıf öğretmenleriyle paylaşıldı. Ayrıca sınıf öğretmenleri, görme sorunu yaşayan öğrencilerin ailelerini göz muayenesine yönlendirmeleri için bilgilendirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.