SPORCU İPİ ÜRETTİ HIZLA BAŞARIYI YAKALADI – OptisyenCOMOptisyenCOM

28 Mart 2024 - 11:21
SON DAKİKA

SPORCU İPİ ÜRETTİ HIZLA BAŞARIYI YAKALADI

SPORCU İPİ ÜRETTİ HIZLA BAŞARIYI YAKALADI
Son Güncelleme :

05 Kasım 2020 - 9:00

Emrah Özer isimli genç girişimci sadece gözlükçülere özel gözlük ipi imalatı yapıyor.

Son iki yıldır sosyal medya da birbirinden renkli gözlük ipleri satan Emrah Özer isimli genç girişimci bütün sektörün aradığı isim olmayı başardı.

Optik sektöründe ki güneş gözlüğü iplerinin eksikliğini fark eden genç girişimci iki adet örgü makinası satın alarak Elazığ’da ki evinde küçük bir gözlük atölyesi kurdu.

Henüz 30 yaşında olmasına rağmen son bir yılda gözlükçülere özel sanal platformlarda ürettiği ipleri tanıtan girişimci genç artık bütün gözlükçülerin tanıdığı bir isim olmayı başardı.

Kendi ürettiği renk renk desen desen gözlük ipleri neredeyse bütün gözlükçü vitrinlerinde yerini aldı.

Sadece gözlükçüler için gözlük ipi üreten Emrah ÖZER bu işi severek yaptığını dile getirirken üreticisi olduğundan fiyatlarında ithal ürünlere göre daha ucuz olduğunu belirtti.

Optisyen.COM Ekibinin başlattığı ‘’Görmek Herkesin Hakkı’’ isimli Afrika ülkelerine gözlük yardımı projesini çok beğenen genç girişimci ‘’bu gözlüklere de ip lazım ‘’ diyerek Afrika ülkelerine gönderilmek üzere projeye binlerce rengarenk ip bağışlayarak destek olmuştu.

Yaptığı bu davranışla bir kez daha dikkatleri üzerine toplayan genç girişimci şu an yaklaşık 4 bin gözlükçünün ip tedarikçisi olmayı başardı.

Türkiye’nin dört bir yanından sürekli sipariş aldığını belirten Emrah ÖZER, böyle devam ederse önümüzde ki yıllarda desen ve renkleri artırmayı amaçladığını hatta gözlük saplarına özel ip üreteceğinin altını çizdi.

Siz de renkli ip siparişi vermek istiyorsanuz : 0537 030 42 39 sipariş hattını arayabilirsiniz

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.