Sektörün Kanayan Yarasına Çözüm Arıyor... – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 01:23
SON DAKİKA

Sektörün Kanayan Yarasına Çözüm Arıyor…

Sektörün Kanayan Yarasına Çözüm Arıyor…
Son Güncelleme :

12 Kasım 2020 - 20:01

İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası simsar ve yönlendirme konusunda ilk adımı attı. İhbar hattına gelen şikayetlerin özenle değerlendirildiğini ve gerekli çalışmaların başlayacağını duyuran İOGO’nın resmi internet sitesinde ki açıklaması ise şöyle;

28886 sayılı Optisyenlik Müesseseleri Hakkında Yönetmelik ve SGK ile imzalanan Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi hükümlerine göre sağlık kuruluşları, çalışanları ve diğer personel aracılığı ile yönlendirme yapılması, simsar bulundurulması veya iş birliği yapılması suretiyle haksız rekabete yol açan gayri resmi uygulamalar yasaktır.

Bu konu ile ilgili, gelen şikayetler üzerinden çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca yeni gelen ihbarları da değerlendiriyoruz.

Tüm meslektaşlarımızı haksız kazanç ve rekabete dur demeye davet ediyoruz.

İHBAR ADRESİ : https://www.iogo.org.tr/index.php/manset/hasta-yonlendirme-ve-simsar-ihbar-hattimiz-devrede/

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.