SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GÖZ VE GÖRME SAĞLIĞI TOPLULUĞU OPTİSYEN ADAYLARI ÇOCUKLARI BİLGİLENDİRDİ – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 05:52
SON DAKİKA

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GÖZ VE GÖRME SAĞLIĞI TOPLULUĞU OPTİSYEN ADAYLARI ÇOCUKLARI BİLGİLENDİRDİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GÖZ VE GÖRME SAĞLIĞI TOPLULUĞU OPTİSYEN ADAYLARI ÇOCUKLARI BİLGİLENDİRDİ
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2022 - 17:47

T.C. Sakarya Üniversitesi Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu Optisyen Adayları, minik geleceğin optisyen adayları ile gözlük camı tahmini oyunu oynadılar, eğlenceli bilgilendirmelerde bulundular.

T.C. Sakarya Üniversitesi Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu Başkanı Furkan Özaltolmaz, “Çocuklar gözlük camlarını incelemekten, içerisinden bakmaktan çok keyif aldılar. Bu derece ilgilerini çekeceğini biz bile hayal etmemiştik adeta ellerine almak için birbirleriyle yarıştılar, içlerinden optisyen olma kararı alan miniklerimiz dahi oldu.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde optisyenlerin kamuda istihdamı için Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’dan “sağlayabiliriz” sözünü alan Optisyen Adayı Furkan Özaltolmaz ekibi ile başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

T.C. Sakarya Üniversitesi Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu minikler ile birlikte.
Sol baştan sırası ile; Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Beyza Nur DEMİR, Ar-Ge ve İnovasyon Komisyonu Başkanı Furkan BURUNSUZOĞLU, Topluluk Başkanı Furkan ÖZALTOLMAZ, Sosyal Medya Komisyonu Başkanı Sinem KİREZ.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.