Optisyenlik Öğrencilerine Özel Uzaktan Uygulama Projesi Geliştirdiler – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 02:15
SON DAKİKA

Optisyenlik Öğrencilerine Özel Uzaktan Uygulama Projesi Geliştirdiler

Optisyenlik Öğrencilerine Özel Uzaktan Uygulama Projesi Geliştirdiler
Son Güncelleme :

07 Ocak 2021 - 11:26

İstanbul Bilgi Üniversitesinden Optisyenlik Öğrencilerine Eğitim Desteği

İstanbul Bilgi Üniversitesi Optisyenlik Uygulamaları Ders Hocası Yavuz ATUĞ geliştirdiği proje ile uzaktan eğitimi yeni bir boyuta taşıdı.

Optisyen adaylarına video ve görsellerle uzaktan eğitim verilmesinin yanı sıra uygulama yapmalarını da sağlayacak bir proje geliştirdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de projeyi desteklemesiyle, optisyenlik öğrencilerine evde uygulama yapabilmeleri için, uygulama paketi hazırlanarak ücretsiz kargo edildi.

Optisyen adaylarına ücretsiz gönderilen uygulama paketinin içeriğinde optik çerçeveler, optik camlar, kalıp çıkarmak için gerekli araç ve gereçler, el alışkanlığı kazanmaları için optik el aletleri bulunuyor. Böylece optisyenlik öğrencileri uzaktan eğitimler esnasında gördüklerini evde birebir uygulayarak el pratiklerini geliştirebilecekler.

Optisyenlik Uygulamaları Ders Hocası Yavuz ATUĞ başlatılan bu uygulama projesi için ‘’ İstanbul Bilgi Üniversitesi eğitim konusunda gelişmeye açık ve yenilikçi bir vizyona sahip. Uzaktan eğitimlerin yanı sıra uzaktan uygulamalı derslerde optisyen adaylarının başarı seviyesini daha yukarı taşıyacaktır. Bu projemizde beklenilen başarıyı sağlayacağımızı düşünerek, önümüzdeki günlerde uzaktan eğitimlere daha farklı bakış açılarıyla yeni projeler eklemeyi hedefliyoruz ‘’ ifadelerini kullandı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi optisyenlik programı öğrencileri yürütülen projeden son derece memnun kalırken başladıkları ilk uygulamalı derslerinde, fotoğraf paylaşmayı da unutmadılar.

Optisyen Yavuz ATUĞ Kimdir?

SDÜ Senirkent MYO optisyenlik programının ilk mezunlarındandır. Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği  (OMEDD) yetkilisi olarak optisyenlik eğitimleri vermektedir.

Pandemi sebebiyle yüz yüze eğitimin yapılamadığı günümüzde optisyenlik adaylarına özel OMEDD eğitim videoları çekerek ve bunları sosyal medyada paylaşarak ismini duyurmayı başarmıştır.

Optisyenlik Bölümü Eğitim ve Tecrübe Atölyesi isimli sanal bir platformunda kurucularındandır. Yalnızca optisyenlik eğitimleri üzerine kurulan bu platform sosyal medyada başarılı çalışmalara imza atmıştır.

İstanbul Pendik ilçesindeki bir optisyenlik müessesesinde Mesul Müdür/Optisyen ünvanı çalışmakta olan Atuğ, aynı zamanda İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası yönetimlerinde görev alarak Dijital  Optisyenlik Eğitimleri isimli eğitim projesini yürütmektedir.

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Optisyen Adaylarına Eğitimlerinde Başarılar dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Meryem kızılay Temmuz 18, 2022 / 4:20 pm Cevapla

Merhabalar ben ikinci üniversite aracılığıyla optistenlik okumak istiyorum yks ye girmedim uzaktan eğitimle okuyabilir miyim bilgi almak istiyorum

Fatma Çetin Ağustos 23, 2022 / 2:00 pm Cevapla

Mrb ben geçen sene örgün öğretim de kayıt yaptırıp devamını getiremedim özel üniversite uzaktan eğitimimi tamamlamam için nasıl bir yol izlemem gerekiyor veya kayıt alıyor musunuz