Optisyenlere Zorla ''ODAYI İSTEMİYORUZ'' dilekçeleri imzalatıyorlar! – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 01:38
SON DAKİKA

Optisyenlere Zorla ”ODAYI İSTEMİYORUZ” dilekçeleri imzalatıyorlar!

Optisyenlere Zorla ”ODAYI İSTEMİYORUZ” dilekçeleri imzalatıyorlar!
Son Güncelleme :

13 Ocak 2022 - 7:28

Dün telefon ile bizlere ulaşan bazı optisyenerden aldığımız şikayetler neticesinde bu haberi yapmak zorunluluk olmuştur.

Bu şikayetlerde özet olarak optisyenler :
‘’ Çalıştığımız firma bizlere birer dilekçe örneği göndererek bunları imzalamamızı istedi. Dilekçe çeşitli isimlerde milletvekillerine ve bürokratlara gönderilmek üzere hazırlanmış ‘’ODA-BİRLİK ‘’ yapılanmasını İSTEMEDİĞİMİZE ve bu konuda yapılmak istenen kanun çalışmalarını İSTEMEDİĞİME yönelik cümleler ile doluydu. Kısacası bizlere ODAYI İSTEMİYORUZ tarzında dilekçeler imzalatmak istiyorlar. Bizler bu dilekçeleri imzalamazsak muhtemelen üstü kapalı tehditleri ve yaptırımları da kabul etmiş olacağız. Yani imzalamazsak işimizden olabiliriz ‘’

Optisyenlerin şikayetlerinden de anlaşıldığı üzere SERMAYE optisyenlerine üstü kapalı tehdit içerikli sözlerle ODAYI İSTEMEDİKLERİNE dair dilekçeler imzalatmak istemektedir.

Ülkemizde etik dışı reklamlar ile gündeme gelerek sürekli mesleğimizi ve meslektaşımızı zor durumda bırakan SERMAYE sahipleri bu seferde ODA- BİRLİK yapılanmasını baltalamak üzere çalışmaktadır.

Buradan optisyen kardeşlerimize sesleniyoruz:
Kimse sizlere istemediğiniz bir dilekçe imzalatamaz! Kimsenin sizin geleceğinizle oynamasına izin vermeyin. Bu haksızlığa boyun eğmek zorunda değilsiniz!

Buradan yetkili mercilere ve sektörümüzün yöneticilerine sesleniyoruz:
İmzalanan bu dilekçeler kişilerin kendi istekleri ile imzalanmış metinler değildir. İşten çıkarılma korkusu ile henüz konulara vakıf bile olmayan genç meslektaşlarımıza aittir. Lütfen konunun araştırılması için gerekli çalışmaları yapınız!

Burası Muz Cumhuriyeti değildir. Kapitalist sistem ve sermaye sahipleri/sermayenin uşakları istediği gibi at oynatamayacaktır! İşçi ve emekçi optisyen kardeşlerimizin yanındayız!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.