Optisyenlerden Fethi Sekin'i Anlamlı Anma – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 08:43
SON DAKİKA

Optisyenlerden Fethi Sekin’i Anlamlı Anma

Optisyenlerden Fethi Sekin’i Anlamlı Anma
Son Güncelleme :

06 Ocak 2021 - 6:53

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği daha önce duyurularını yaptığı Seviye II Eğitimlerine 5 Ocak 2020 tarihi itibariyle başladı.

Seviye II ‘nin ilk konusunun anlatılacağı tarihin 5 Ocak olması sebebiyle zoom üzerinden yapılacak olan eğitimin giriş şifresi Fethi Sekin olarak paylaşıldı.Anlamlı şifre katılımcıların dikkatinden kaçmadı. Bir çok katılımcı isimlerini de Fethi Sekin olarak değiştirerek eğitime giriş yaptılar.

5 Ocak 2017’de İzmir Adliyesi önünde meydana gelen terör saldırısında teröristlerle kahramanca çatışarak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’i anlamlı bir şekilde andılar. 

Mercan Optik katkılarıyla düzenlenen OMEDD Seviye II eğitimine katılım yoğundu. Çoğunluğun optisyen adayı olduğu Seviye II eğitimleri toplamda sekiz (8) farklı konu ve optisyenden oluşuyor.

Aşağıdaki haberimizde Seviye II ‘ e katılım hakkında ayrıntılı bilgi yer almaktadır.

OMEDD Seviye II Optisyenlik Eğitimleri Başlıyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.