OPTİSYENLER VE DİĞER SAĞLIKÇILAR OMUZ OMUZA – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 16:59
SON DAKİKA

OPTİSYENLER VE DİĞER SAĞLIKÇILAR OMUZ OMUZA

OPTİSYENLER VE DİĞER SAĞLIKÇILAR OMUZ OMUZA
Son Güncelleme :

29 Ocak 2023 - 9:07

V.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin özel daveti üzerine yine “Sağlık Sokağı” projesi için Sakarya’daydı.

22.Bölge Sakarya Optisyen-Gözlükçüler Odası ve 5.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu gençleri birlikte sahada yer aldılar.

Sakarya’nın Pamukova ilçesi, Gökgöz ve Turgutlu Köylerinde hayata geçirilen Sağlık Sokağı’nda Optisyenler, Tıpçılar, hemşireler, acil tıp teknisyenleri, diyetisyenler tüm gün boyunca kol kola köylerde hizmet verdiler.

V.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası gençleri tarafından 300 vatandaşın ücretsiz gözlük bakımı, renk körlüğü ve görme keskinliği testleri gerçekleştirildi, göz ve görme sağlığı ile alakalı bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

Dört adet renk körü vatandaş tespit edildiği, onlarca gözlüğün plaket değişiminin, temziliğinin ve ergonomik ayarının yapıldığı gençlerden alınan bilgiler arasında.

5.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu Başkanı Furkan Özaltolmaz “Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi’mizin daveti, 22. Bölge Sakarya Optisyen-Gözlükçüler Odası Aytaç Boz Başkan’ımızın destekleri ile genç optisyenler tarafından vatandaşımıza mesleğimizce hizmet sağlayabilmek bizi çok mutlu etti. Proje ve çalışmalarımızda yer almak isteyen 18-30 yaş arası genç optisyenlerimizi komisyonumuzda görmek isteriz.” diyerek tüm genç optisyenleri V.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu’na davet etti.

Aşağıdaki linklerden V.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu’nun sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.