Optik Danışmanlık Hizmetleri Başladı – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 01:27
SON DAKİKA

Optik Danışmanlık Hizmetleri Başladı

Optik Danışmanlık Hizmetleri Başladı
Son Güncelleme :

12 Şubat 2023 - 10:03

Optisyenlik programı mezunu genç optisyenlerin optik sektöründe daha başarılı olmaları ve tecrübe kazanmalarını hızlandırmaları adına ‘’Optik Danışmanlık Hizmetleri ‘’ kuruldu.

Artık her optisyenin danışmanlık alabileceği bir sistem hayata geçti.

Optisyen İsmail UYAR ve Optisyen Şükrü KÖROĞLU tarafından DAY GRUP OPTİK SAN. ve TİC.A.Ş bünyesinde kurulan danışmanlık hizmetleri sektörün bir açığını daha kapatmayı hedefliyor.

Ülkemizde her yıl yaklaşık 6 bin optisyen mezun oluyor. Birçoğunun yardım ve destek alabileceği bir birim yok. Optisyenlik müesseselerini açmak isteyen optisyenlerin profesyonel yardım alabilecekleri bir yerde yok.

Yılların birikimi ve tecrübeli optisyenlerden oluşan ‘’ Optik Danışmanlık ‘’ şimdiden bir çok optisyene katkı sağlayacak hizmetlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Optik Danışmanlık Hizmetleri

İletişim:
Mail: optikdanismanlik@gmail.com
İnstagram: www.instagram.com/optikdanismanlik
Facebook: www.facebook.com/optikdanisman
Web: www.optikdanismanlik.com.tr

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.