ODALARA AÇILAN AİDATLARIN DÜŞMESİ DAVASI REDDEDİLDİ. – OptisyenCOMOptisyenCOM

24 Nisan 2024 - 04:04
SON DAKİKA

ODALARA AÇILAN AİDATLARIN DÜŞMESİ DAVASI REDDEDİLDİ.

ODALARA AÇILAN AİDATLARIN DÜŞMESİ DAVASI REDDEDİLDİ.
Son Güncelleme :

03 Kasım 2020 - 13:14

Geçtiğimiz aylarda gözlükçülük mesleğini bırakmış olmasına rağmen, Optisyen Gözlükçüler Odasına üye olan, üye olduktan hemen sonra sonra ise ”Aidatınız Yüksek ” diyerek dava açan ve ödediği aidat miktarını geri isteyen kişinin açtığı dava sonuçlandı.

İdari mahkeme, kanun yolu kapalı olmak üzere davanın reddine karar verdi.

Daha önceki konuşmalarında sık sık gözlükçülük mesleğini bıraktığını söyleyen kişinin, geçmişte de ”Odalara Karşı Olduğu ” söylentileri ile gündeme gelmiş, Oda-Birlik karşıtı eylemler yaptığı söylentileri hızla artmıştı.

Mesleği bıraktım demesine rağmen halâ neden meslek örgütleri ile uğraştığı ve davalar açtığı merak konusu olmuştu. Üstelik bu kişi gözlükçülük mesleğini yönetebileceğini iddia eden ve dava açtığı oluşumlara da aynı zamanda başkan olmak istemesiyle herkesi şaşırtmıştı.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi çok yakında internet sitemizde.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Arslan Solakoğlu Kasım 4, 2020 / 6:53 am Cevapla

Sayın yetkili bu şahıs dediğiniz kimdir kime hitap ediyorsunuz sanırım üyelerin bu kişi dediğiniz zati kimliğini bilmek üyelerimizin en doğal hakkıdır bu zatı açıklayarak mesleğe büyük bir katkı sağlamış olacaksınız saygilarimla