Muğla'daki Gözlükçülerden Ücretsiz Gözlük Organizasyonu – OptisyenCOMOptisyenCOM

25 Nisan 2024 - 08:54
SON DAKİKA

Muğla’daki Gözlükçülerden Ücretsiz Gözlük Organizasyonu

Muğla’daki Gözlükçülerden Ücretsiz Gözlük Organizasyonu
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2021 - 16:55

Ülkemizde yaşanan yangın felaketi sonrası gözlükçü meslektaşlarımızda farklı yardım organizasyonu yaparak tüm yangın bölgelerine yardımlarını göndermeye devam ediyor. Muğla ve ilçelerindeki gözlükçü meslektaşlarımızda kendi aralarında organize olarak yangın sebebiyle gözlük sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza kapılarını sonuna kadar açtılar. Onlarca gözlükçü adreslerini beyan ederek yangın sebebiyle gözlüğünü kaybeden ya da problem yaşayan vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek.

Muğla Optisyen Gözlükçüler Odası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında:

” Yaşanan felâket esnasında hem yangında mağdur olan hem de kurtarma çalışmalarına katılan değerli vatandaşlarımızdan ve yangın söndürme personelimizden gözlüğünü kaybeden veya bakım gerektirecek bir durumla karşılaşan olması hâlinde sizlerle paylaşacağımız optisyenlik müesseselerine başvurarak ücretsiz olarak yardım alabilirsiniz.
Gün dayanışma ve birlik olma günüdür, kurumumuza verilecek her türlü görevde vatandaşlarımızın ve çalışan personelimizin yanında olacağımızı bildirmek isteriz ” ifadelerine yer verdi.

Muğla’daki meslektaşlarımızı göstermiş oldukları hassasiyet sebebiyle tebrik ederiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.