Mercan Optik'ten Optisyen Adaylarının Eğitimlerine Destek – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 06:55
SON DAKİKA

Mercan Optik’ten Optisyen Adaylarının Eğitimlerine Destek

Mercan Optik’ten Optisyen Adaylarının Eğitimlerine Destek
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 8:21

Optik sektörünün saygın firmalarından  Mercan Optik optisyen adaylarının eğitimine destek oluyor.

Bildiğiniz gibi Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği, optisyenlik öğrencilerine katkı sağlamak üzere sanal dünyada eğitimler ve mesleki sohbetler düzenliyor. Bu eğitimlerin tamamı lisanslı zoom programı üzerinden öğrencilere aktarılıyor.

OMEDD’in 2021 yılında sanal dünyada düzenleyeceği bütün eğitim ve mesleki sohbet programlarının masrafları  Mercan Optik tarafından karşılanacak.

Daha önce düzenliğimiz sosyal sorumluluk projelerine de katkı sağlayan  Mercan Optik faydalı bir faaliyete daha imzasını atıyor.

 Mercan Optik Kimdir?

Mercan Optik İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi Mehmet İKİZOĞLU tarafından 1994 yılında kurulmuş olup, 1997 yılından bu yana Türkiye’nin önde gelen optik çerçeve ve güneş gözlüğü üreticisidir.

ISO 9001 kalite yönetim sistemine göre tasarlanmış entegre bir üretim tesisine sahiptir. 200’ün üzerinde çalışanıyla yaklaşık 5000 metrekare üzerine kurulan bir tesiste tasarım, ürün geliştirme, üretim, pazarlama, lojistik ve dağıtım zincirini kapsayan bir iş modeli yürütülmektedir.

Ben.x bugün, 7 kıta ve 60’tan fazla ülkede temsil ediliyor ve değerli distribütörleri ile uluslararası pazarda büyümeye devam ediyor.

Bünyesinde Ben.x, Benelite, Minimix, Fisher-Price gibi sevilen markaları barındıran Mercan Optik, 2020’nin son çeyreğinde yaptığı lisans anlaşmalarıyla NBA markasını da sektörümüze kazandırmayı başardı.

Mercan Optik sektörümüzün %70’ine hizmet veriyor.

 

OMEDD Tarafından Düzenlenen Optisyenlik Eğitimi Seviye II Ocak Ayında Başlıyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.