Konya OGO Öncelikli Aşı Çalışmasına Başladı. – OptisyenCOMOptisyenCOM

25 Nisan 2024 - 08:37
SON DAKİKA

Konya OGO Öncelikli Aşı Çalışmasına Başladı.

Konya OGO Öncelikli Aşı Çalışmasına Başladı.
Son Güncelleme :

25 Aralık 2020 - 14:32

Konya Optisyen Gözlükçüler Odası üyelerine öncelikli covid aşısı çalışmalarına başladı. Optisyen ve gözlükçülerin sağlık çalışanları kapsamında öncelikli aşılanacak grupta bulunduğunu belirten Konya OGO, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda;

Değerli Meslektaşlarımız

Bilindiği üzere sağlık çalışanları olarak Optisyen-Gözlükçüler ve müessese çalışanlarımız Covid-19 ve Grip aşıları ile öncelikli olarak aşılanacak grupta bulunmaktadırlar. Bu nedenle uygulanacak aşı sayısının belirlenmesi gerekmektedir. Optisyen-Gözlükçülerin ve optisyenlik müesseselerinde  sigortalı olarak çalışan müessese çalışanlarının hangi aşıları yaptırmak istediği, Ad-Soyad, TC Kimlik Numarası, Aile Hekimi ve Aile  Hekimliğini gösteren, odamız tarafından yayınlanan tablonun eksiksiz ve okunaklı bir şekilde doldurularak 28 Aralık 2020  (Pazartesi) günü mesai bitimine kadar ivedilikle Odamıza ulaştırılması gerekmektedir.

Not:
1- Aşı listesi, e-mail, fax yoluyla veya elden ulaştırılabilir.
2- Optisyen-Gözlükçüler ile Optisyenlik Müessesesi çalışanları öncelikli grup kapsamında aşı olacaklardır.
3- Son altı ay içinde Covid-19 enfeksiyonu geçirenlerin listeye isimleri yazılmayacaktır.

Aşı Formu İçin Tıklayınız

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.