İstanbul'daki Gözlükçülerin Defter Onayları Hakkında – OptisyenCOMOptisyenCOM

20 Nisan 2024 - 15:40
SON DAKİKA

İstanbul’daki Gözlükçülerin Defter Onayları Hakkında

İstanbul’daki Gözlükçülerin Defter Onayları Hakkında
Son Güncelleme :

21 Ekim 2020 - 16:04

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası yayınladığı bir haberde defter bedelleri ve ücretleri hakkında üyelerini bilgilendirdi. Bildiğiniz gibi optisyenlik müesseselerimizde kullandığımız defterler bitince yeni defterlere geçiyoruz. Bu yeni defterler İlçe Sağlık Müdürlükleri tarafından onaylatılması gerekiyor.

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Resmi İnternet Sitesinde Paylaştığı Haberde;

İlçe Sağlık Müdürlükleri Defter Onay Bedelleri Hakkında
Değerli Üye Meslektaşlarımız,

Optik müesseselerinde bulundurulması zorunlu olan gözlük reçetesi kayıt defteri, lens reçetesi kayıt defteri ve teftiş denetim defterlerinin İlçe Sağlık Müdürlüklerince tasdik işlemleri için her müessesenin bağlı bulunduğu İlçe Mal Müdürlüğü hesabına ödeme yapması gerekmektedir.

2020 yılı için açıklanan defter onay bedeli 25 TL ‘dir. Ödeme yapılırken açıklama kısmına “… Optik Defter Onay Bedeli” yazılmalıdır.

İlçe Mal Müdürlükleri IBAN Bilgileri;

İstanbul İlçe Sağlık Müdürlükleri Hesap Numaralarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.