İstanbul OGO TBMM'de Görüşmelerine Devam Ediyor – OptisyenCOMOptisyenCOM

25 Nisan 2024 - 01:01
SON DAKİKA

İstanbul OGO TBMM’de Görüşmelerine Devam Ediyor

İstanbul OGO TBMM’de Görüşmelerine Devam Ediyor
Son Güncelleme :

14 Şubat 2021 - 18:01

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası TBMM’de bazı görüşmeler gerçekleştirdi. İstanbul OGO resmi internet sitesinde aşağıdaki metne yer vererek bu görüşmeleri duyurdu.

‘’  11 Şubat 2021 Perşembe günü TBMM’deki makamlarında MHP Genel Başkan Yrd. Bursa Milletvekili Sayın Mustafa Hidayet VAHAPOĞLU ve Anayasa Komisyonu Üyesi Sakarya Milletvekili MHP Grup Başkan Vekili Sayın Muhammed Levent BÜLBÜL, Ak Parti Mersin Millet Vekili Sayın Ali Cumhur TAŞKIN, Anayasa Komisyonu Başkanvekili Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Ali ÖZKAYA, I.Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Adına Sayın Ayhan DEMİRCAN ve Sayın Gökhan AY, Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Delegesi Sayın Mustafa UZUNOĞLU, Oda Disiplin Kurulu Üyesi Sayın Emrah KALENDER tarafından ziyaret edilmiştir. Birlik ve Odalarımızın hazırlamış olduğu çalışmalar hakkında görüşme gerçekleştirilmiş ve gereğinin yapılması konusunda destekleri alınmıştır.

Aynı gün içerisinde Oda Birliğin hayata geçirilmesinde büyük katkısı olan 65. Hükümet Başbakanı Sayın Binali YILDIRIM ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile Birlik yöneticilerimiz bir görüşme gerçekleştirmiştir. Yapılan görüşmeler sonrasında Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Merkezinde Birlik yöneticilerimiz ve Kuzeydoğu Optisyen-Gözlükçüler Odası Yönetimi adına Taylan KÜÇÜKER ile bir araya gelerek yapılan görüşmeler değerlendirilmiş, bundan sonra izlenecek yol haritası ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi doğru kişiler ile doğru görüşmeler yapıldığı takdirde mesleğimizin sıkıntıları tek tek çözülecektir. Bu görüşmelerin mesleğimize olan katkılarını gelecek günlerde hep birlikte göreceğiz.

Görüşmeler için tüm Vekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz ‘’

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.