İstanbul OGO Şeffaflık İlkesi Gereği Herşeyi Üyeleriyle Paylaşmaya Devam Ediyor. – OptisyenCOMOptisyenCOM

23 Nisan 2024 - 10:50
SON DAKİKA

İstanbul OGO Şeffaflık İlkesi Gereği Herşeyi Üyeleriyle Paylaşmaya Devam Ediyor.

İstanbul OGO Şeffaflık İlkesi Gereği Herşeyi Üyeleriyle Paylaşmaya Devam Ediyor.
Son Güncelleme :

20 Aralık 2020 - 12:39

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetimi şeffaflık ilkesi gereği III. Kez üyelerine özel Meslektaş Günleri isimli programını gerçekleştirdi.

Şeffaflık ilkesi gereği yayını facebooktan online paylaşan İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası tüm ülke genelindeki meslektaşlarımızında programını izlemesini sağladı.

Programda İstanbul OGO Yönetiminden;

  • Ali ATAY, İstanbul OGO’nun yeni ikametgah adresi değişikliği ile ilgili gelişmeleri ve tanıtımını, dükkan açma kapama saatleri ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü’nün yayınladığı görüş yazılarını,
  • Yalçın BAYKIN İstanbul OGO alt komisyonlarının isimleri ve görev alanlarını,
  • Emrah KALENDER yeni komisyonlara nasıl müracaatlar yapılacağını,
  • Cem CENGİZ oda aidatlar hakkında gerekçeli yönetmelik ve kararları,
  • Başkan Ayhan DEMİRCAN bağımsız mali müşavirler tarafından İstanbul OGO hakkında yapılan ayrıntılı raporlar ve İstanbul OGO’nun daha önceki geçici yönetimlerce yapılmış harcamalardan, bu harcamaların bir kısmının TOOMD’ne sözleşme karşılığı yapıldığını, bu harcamaların yasal olup olmadığına dair hukuk yolunu seçeceklerini, gibi konulara değinildi.

Program devam ederken internetten satılan kontakt lenslerin yasaklanması adına çalışmaların İstanbul OGO tarafından başlatıldığı, yönlendirmelerle ilgili çalışmaların devam ettiği konulara değinildi.

Programa katılan üyelerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.