İstanbul OGO Meslektaş Günleri II Gerçekleştirildi. – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 21:53
SON DAKİKA

İstanbul OGO Meslektaş Günleri II Gerçekleştirildi.

İstanbul OGO Meslektaş Günleri II Gerçekleştirildi.
Son Güncelleme :

13 Ekim 2020 - 9:26

Üyelerine karşı son derece şeffaf olacaklarının altını bir kez daha çizen İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetimi dün akşam ‘’Meslektaş Günleri II ‘’ isimli programını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen programda istek öneri ve eleştirileri kabul eden İstanbul OGO Yönetimi programı canlı olarak facebook sayfalarından da paylaştılar.

Program boyunca;

Ezcacıların aidat ücret tutarları

TOOMD Aidat mesajları ve Sorunu

İstanbul OGO faaliyetleri

Yaşanan Oda aidatları ve Birlik Kararları

Gibi birçok konuya değinildi. Üyelere 3 dakika süre tanınan programda isteyen her üye konuşabildi.

Son derece saygılı bir ortamda gerçekleştirilen program ile İstanbul OGO yine örnek olmayı başardı. Üyelerinin bütün eleştirilerine görüşlerine isteklerine açık olduklarının altını çizen Başkan Ayhan DEMİRCAN yine takdirle karşılandı.

İstanbul OGO ‘nun gerçekleştirmiş olduğu ‘’meslektaş günleri’’ etkinliği yönetimlerle üyelerin daha sağlıklı iletişim kurabilmesini sağlıyor. Diğer Oda’larımıza da örnek olması dileğiyle.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.