İstanbul OGO Meslektaş Günleri -3- – OptisyenCOMOptisyenCOM

20 Nisan 2024 - 12:07
SON DAKİKA

İstanbul OGO Meslektaş Günleri -3-

İstanbul OGO Meslektaş Günleri -3-
Son Güncelleme :

15 Aralık 2020 - 12:29

İstanbul OGO meslektaş günleri düzenlemeye devam ediyor.

Yönetime geldiği günden bu yana şeffaflık ilkesiyle hareket eden ve üyelerinin takdirini toplayan İstanbul OGO Yönetimi 3. Meslektaş Günlerini bu hafta sonu düzenliyor.

Tüm üyelerini zoom üzerinden yapılacak olan meslektaş günlerine davet eden Başkan Ayhan DEMİRCAN ve yönetimi, bu özel buluşmalarda yapılan ve/veya yapılacak olan faaliyetleri anlattıkları gibi üyelerinden gelen tüm sorulara da ayrıntılı olarak cevaplıyorlar.

Üyelerinin eleştirilerine de her zaman açık olduklarını duyuran İstanbul OGO yönetimi bu tarz programlarda üyelerinin eleştirilerini ve şikayetlerini de kabul ediyor.

Birçok gözlükçü ve optisyen uygulamadan memnun kaldıklarını program öncesi ve sonrasında beyan ediyorlar. Ayrıca programda söz almak isteyen her üye dilediği soruları sorabiliyor, istediği bilgiyi öğrenebiliyor.

İstanbul OGO farkını her zaman ortaya koyarak ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

İstanbul OGO Resmi İnternet sitesinde;

Değerli Üye Meslektaşlarımız,
Sizleri bilgilendirmek amacıyla düzenlediğimiz Meslektaş Günleri programımızın üçüncüsünü 20 Aralık Pazar günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında düzenleyeceğiz.

Toplantı  Gündemimiz:

  1. Odamızın Taşınması (yeni yerin tanıtılması, alınan demirbaşlar, eski yerin teslimi)
  2. Komisyonlarla ilgili bilgilendirme
  3. 2020 Yılı Aidatları
  4. Geçmiş Dönem Mali Denetim Raporu

Karışıklığa sebebiyet vermemek adına Soru-Cevap bölümünde söz alanlar üyelerimiz için 3 dakika süre sınırlaması uygulanacaktır.

Tüm meslektaşlarımız davetlidir. 

20 Aralık Pazar
Saat: 14:00 – 16:00
Zoom ID: 216 495 4646
Şifre: iogo

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.