İstanbul OGO Aidatları Yine Erteledi – OptisyenCOMOptisyenCOM

3 Mayıs 2024 - 02:54
SON DAKİKA

İstanbul OGO Aidatları Yine Erteledi

İstanbul OGO Aidatları Yine Erteledi
Son Güncelleme :

23 Kasım 2020 - 13:29

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetimi daha önce ertelemiş olduğu 2020 aidatlarını gözlükçülerin pandemi sebebiyle yaşadığı sıkıntıları ve yasakları göz önünde bulundurarak yıl sonuna kadar yine erteledi.

İstanbul OGO Başkanı Ayhan DEMİRCAN daha önce katıldıkları bir online programda ”Her zaman meslektaşlarımızın lehine hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, hiç bir meslektaşımızı zor duruma düşürecek bir davranış sergilemedik bundan sonra da sergilemeyiz. Sonuna kadar meslektaşlarımızın yanındayız ” cümlelerine yer vermişti.

İstanbul OGO yönetiminin bu tavrı bir çok gözlükçü/optisyen tarafından takdirle karşılandı.

İstanbul OGO Resmi internet sitesinde paylaştığı haberde: 

Değerli Üye Meslektaşlarımız,

2020 aidatları için ilk duyurumuzu 15.10.2020 tarihinde yapmış ve 30.11.2020 tarihine kadar ödenmesi yönetim kurulu tarafından karara bağlanmış olmasına rağmen, ülkemizin halen korona virüs etkisinde olması ve geçen hafta İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kısıtlama kararı ile ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyor olmamız da göz önünde bulundurulduğunda üyelerimize bir nebze daha yardımcı olabilmek adına aidatların sene sonuna kadar ertelenmesi konusu Yönetim Kurulu’muzca değerlendirilmiş ve sonuç olarak 1.221,80TL 2020 yılı oda aidatlarının 31.12.2020 tarihi mesai bitimine kadar ödenmesi gerektiği Yönetim Kurulumuz tarafından karara bağlanmıştır.

softexen.com

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.