İOGO Başkanı Ayhan DEMİRCAN ve Yönetimi, Sayın Binali YILDIRIM ile görüştü... – OptisyenCOMOptisyenCOM

27 Nisan 2024 - 02:04
SON DAKİKA

İOGO Başkanı Ayhan DEMİRCAN ve Yönetimi, Sayın Binali YILDIRIM ile görüştü…

İOGO Başkanı Ayhan DEMİRCAN ve Yönetimi, Sayın Binali YILDIRIM ile görüştü…
Son Güncelleme :

14 Mart 2022 - 21:57

Ayhan Demircan: ‘’ Biz Meclis’te çok çalışmalar yaptık fakat sizin konuya olan hakimiyetinizi tüm meslektaşlarımız biliyor. Sizin bu işi ‘’tamam ‘’ dediğinizde olabileceğinizi biliyor, onun için konuya hakimiyetinizi bildiğimiz için bir kez daha tamam demenizi istiyorum, 2017 yaptığınızı bugün fazlasıyla yapabileceğinizi düşünüyorum’’ ifadelerinie yer verirken ;
Sayın Binali YILDIRIM: ‘’Evet teşekkür ederiz. Konuya vakıfız. Takibimiz sürecek. Başkan Ayhan Demircan kardeşimizin dediği konuyu biliyoruz. İnşallah takibimizde olacak’’ cümlelerine yer verdi.

Diğer yandan İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası resmi internet sitesinden yaptığı haberde;
‘’ Değerli Üye Meslektaşlarımız,
13 Mart Pazar günü Tekirdağ’ da düzenlenen İş Dünyası ve STK Buluşmasına Oda Başkanımız Sayın Ayhan DEMİRCAN, Saymanımız Sayın Cem CENGİZ, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Harun ESEN, Birlik II. Başkanımız Sayın Mustafa UZUNOĞLU, Tekirdağ Bölge Temsilcimiz Sayın Tuncay GÜNER ve meslektaşımız Sayın Sebahattin BİRSÖZ katılım sağlamışlardır.

Oda-Birlik kuruluş sürecinde de bizlere büyük destek sağlayan Sayın Binali YILDIRIM’ a anayasa süreci ve içerisinde reklamların ve internetten tıbbi cihaz satışının yasaklanmasını da kapsayan kanun teklifimiz ile ilgili bilgilendirme yapılarak kendilerinden Mecliste destek istenmiştir.
Sayın Binali YILDIRIM’ a vereceği desteklerden ötürü teşekkür ederiz. ‘’ metnini paylaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.