Hatay Genç Optisyenler Kulübü Kuruldu. – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 20:15
SON DAKİKA

Hatay Genç Optisyenler Kulübü Kuruldu.

Hatay Genç Optisyenler Kulübü Kuruldu.
Son Güncelleme :

08 Şubat 2021 - 18:26

Hatay-Osmaniye bölgesindeki genç optisyenler birleşip Hatay Genç Optisyenler Kulübünü kurdu.

Kulüp Başkanı Serkan İğde açıklaması şu şekilde:
Kulübümüz genç optisyenlerin birlik ve beraberliğini arttırmak, birbirlerini tanımaları, mesleki eksikliklerini gidermeleri ve bu güzel sektörümüzün ilerlemesi için elinden geleni yapacaktır. Tüm genç optisyen arkadaşlarımızı sektörümüzün gelişimi için kulübümüze bekliyoruz. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma ve en büyük destekçimiz odamıza teşekkürü borç bilirim.

Genç Optisyen Kulübü Yönetim Kurulu:
Başkan: Serkan İğde
Başkan Yardımcısı: Firaz Çolak
Web Komitesi: Şeyma Akar, Berika Kaya
Meslek İçi Eğitim Komitesi: İbrahim Ethem Düzyol, Kevser Cünedioğlu
Projeler, Organizasyon ve Örgütlenme Komitesi: Beyzanur Öztürk, Yıldız Kocaoğlu, Meyli Güldiker
Bu projeyi ortaya sunup çalışmalarda aktif rol oynayan yönetim kurulu üyemiz Şenol İkizer’e ayrıca teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun.

‘’ Hatay Genç Optisyenler Kulübü olarak kurmuş olduğumuz bu kulüple amaçlarımız; genç optisyenlerin birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışması, optisyenlik mesleğini geliştirme ve ileriye taşıma yolunda bir olma, mesleğe dair olan gelişmelerin yakından takipçisi olup gerek destek verip gerek direnme, sektörün birlikteliği gençlerin dayanışmasını oluşturmaktır.

Bu kurmuş olduğumuz kulüple siz genç optisyenlere birlikte yapmış olduğumuz ve yapacak olacağımız optisyenlik mesleğimizi ileriye taşımak için sizlerinde kulübümüzün birer üyesi olmasını isteriz. Kulübe katılmak için Hatay Optisyen-Gözlükçüler Odasına kayıtlı olmak zorundu değildir.

Hadi GOK – Hatay hep birlikte geleceğe ‘’

Optisyen.COM Ekibi olarak genç meslektaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini ister, başarılar dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.