Gözlükçülere Akaryakıt İndirimi Başladı – OptisyenCOMOptisyenCOM

20 Nisan 2024 - 08:12
SON DAKİKA

Gözlükçülere Akaryakıt İndirimi Başladı

Gözlükçülere Akaryakıt İndirimi Başladı
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 9:04

Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği’nin sağladığı optik kart indirimleri başladı.

Shell Petrol şubelerinden alacağınız akaryakıtlarda %4.5 indirime gidilecek. TOGB optik kart internet sitesinde yayınladığı duyuruya göre;

Taahüt Yok, Minimum Harcama Şartı Yok,

Her Depoda %4.5 İndirim!

İşletmenizin akaryakıt giderlerini düşürmenin ve masrafları takip etmenin yolu Optik Kart’ta!
Siz de araç başına yıllık 1.000 TL’ye varan indirimden faydalanmak için hemen başvurun!

BAŞVURU İÇİN:

https://www.optikkart.com/basvuru-formu

Araçtan inmeden, fiş yada fatura biriktirmeden, %4.5 indirimle temassız ödeme yapabileceğiniz MultiPetrol fırsatı, vergi levhası olan tüm üyelerimiz tarafından kullanılabilir.

İndirimli Akaryakıt Anlaşması

Shell’in Türkiye’de en fazla hacme sahip aracı kurumu Multinet Up’ın akaryakıt çözümü olan MultiPetrol ile şirketinize özel fiyat ve ödeme koşullarına sahip olabilirsiniz. İster 1, ister 1.000 şirket aracınız olsun, aylık akaryakıt giderlerinizi 2 faturada toplayın, muhasebe yükünüz azalsın. Firmanızın akaryakıt giderlerini nakit yerine yeni nesil MultiPetrol Yakıt Kartı ile ödeyin, vergi muafiyetinden yararlanın, yılda araç başına 1.000 TL’ye varan tasarruf elde edin.

Akaryakıt Anlaşması Süreçleri

Teklifinizi Alın

“Ücretsiz Başvur” butonuna tıklayarak akaryakıt tüketiminiz hakkında bizi bilgilendirin. Biz de sizin için en uygun fiyatları çalışarak en kısa sürede sizinle paylaşalım.

Sözleşme Formunu Doldurun

Satışcınızın size ilettiği sözleşme ve evrakları doldurarak Multinet’e iletin. Multinet ekibi sizin için belgelerinizi tedarikçi firmaya iletsin ve akaryakıt anlaşmanız tamamlansın.

İndirimli Akaryakıt Alımına Başlayın

Anlaşma süreciniz tamamlandıktan sonra dilerseniz Akıllı Anahtarlık ile hemen yakıt alımına başlayabilir, dilerseniz aracınıza Taşıt Tanıma sistemi taktırabilir ve alım yapmaya başlayabilirsiniz.

Akaryakıt Anlaşması Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Akaryakıt anlaşması öncesi ve sonrasında sıklıkla sorduğunuz sorular ve cevapları.

Akaryakıt anlaşması için Optik Kart’a ücret ödeyecek miyim?

Hayır. Akaryakıt anlaşması öncesi ve sonrasında Optik Kart’a hiç bir ücret ödemeyecek, buna ilişkin şirketinize fatura kesilmeyecektir. Tüm bu avantaj ve kolaylıklar ücretsiz olarak şirketinize sunulmaktadır.

Şirket araçlarına anlaşmalı akaryakıt dağıtım şirketleri dışındaki bir şirketten akaryakıt alımı yapılabilir mi?

Evet. Optik Kart aracılığı ile anlaştığınız akaryakıt şirketi dışındaki herhangi bir dağıtım şirketinden de araçlarınıza akaryakıt alımı yapabilirsiniz. Ancak bu alımlar sisteme kaydedilmeyecek ve buna ilişkin raporlara ulaşamayacaksınız.

AYRINTILI BİLGİ

https://www.optikkart.com/akaryakit-sayfas

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.