Fiyat Etiketi Denetlemeleri Başladı. Ne Yapmamız Lazım – OptisyenCOMOptisyenCOM

25 Nisan 2024 - 16:12
SON DAKİKA

Fiyat Etiketi Denetlemeleri Başladı. Ne Yapmamız Lazım

Fiyat Etiketi Denetlemeleri Başladı. Ne Yapmamız Lazım
Son Güncelleme :

08 Mart 2022 - 12:35

Bir çok ilimizde optisyenlik müesseselerine denetlemeye giden yetkililer ürünlerin üzerinde fiyat etiketi olmaması üzerine tutanaklar tutarak uyarılarda bulunmuşlardır. Hatta bazı illerimizde fiyat etiketi olmaması üzerine cezalar yazılmıştır.

Bildiğiniz gibi etiket yönetmeliği yürürlüğe girmiştir. Artık tüm ürünlerin üzerinde bir fiyat etiketi olmak zorundadır.
Bu fiyat etiketinde; Marka, Model, Menşei/Üretim Yeri, Fiyatı, Tarih yazılması zorunludur.

Gözlükçüler için basit ve son derece kullanışlı bir fiyat etiket programı hazırlamıştır. Kullanımı son derece kolay olan bu program ile;
• Her ürününüze fiyat etiketi hazırlayabilir,
• Bu ürünleri etiket makinasında basabilir,
• Etiket makinası almak/kullanmak istemiyorsanız, yapışkanlı A4 kağıdı ile yazıcınızdan fiyat etiketi basabilirsiniz. Yani etiket makinası almanıza da gerek yoktur.
• Etiket bastığınız bütün ürünleri program sizin için saklayacaktır. İstediğiniz zaman tekrar değişiklik yapabilir yeni etiket basabilirsiniz.
• Fiyat etiketinin üzerine aynı zamanda UTS karekodunuzu da ekleyebilirsiniz.

Yıllık Ücreti 100 TL

Ayrıntılı Bilgi ve Kullanmak İçin : 0543 772 42 66

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Cahit Taşçı Mart 8, 2022 / 1:34 pm Cevapla

Deneyebilir miyiz