Ege Üniversitesi Optisyen Adayları Projelerine Devam Ediyor – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 20:49
SON DAKİKA

Ege Üniversitesi Optisyen Adayları Projelerine Devam Ediyor

Ege Üniversitesi Optisyen Adayları Projelerine Devam Ediyor
Son Güncelleme :

27 Ocak 2022 - 7:15

Ege Üniversitesi Optisyenlik Programı öğrencileri tarafından 2019 yılında topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında kurulan sosyal sorumluluk projelerinin faaliyetlerine her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyorlar.

Amaçları, kamuoyunu göz ve görme sağlığı hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek. 2021-2022 proje ekibi olarak bu amaçla ellerinden geleni yapmaya ve onlardan sonra projeyi devam ettirebilecek meslektaşlarımıza en iyi şekilde örnek olmaya çalışıyorlar.

Bu dönem konuları ise “ultraviyole ışınları, mavi ışık ve dijital göz yorgunluğu, kuru göz sendromu, renk körlüğü”. Ayrıca Instagram hesaplarında yaptıkları güneş gözlüğü çekilişleri ile projelerini duyurmaya çalışıyorlar. Ve yine halkın doğru bilgiye ulaşması amacıyla, proje faaliyetlerini takip edebilmesi için bir web sitesi oluşturdular ve içerikler paylaşmaktalar.

Haber : ELA ÖZGÜN

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.