E Fatura Kesmek İçin Dolandırılmayın! – OptisyenCOMOptisyenCOM

25 Nisan 2024 - 09:37
SON DAKİKA

E Fatura Kesmek İçin Dolandırılmayın!

E Fatura Kesmek İçin Dolandırılmayın!
Son Güncelleme :

23 Şubat 2021 - 9:09

1 Temmuz 2021 tarihinde zorunlu e-faturaya geçiş yapılacağı ile ilgili haberlerin paylaşılmasının hemen ardından internet sitemize ve whatshApp hattımıza çok sayıda soru gelmektedir.

Bu soruların geneli e-fatura için yüksek meblağlarda programlar satılmaya yöneliktir. Birçok yazılım firması ve sahışlar e-fatura ile ilgili gözlükçü dükkanlarını arayarak program satmak istediklerine yönelik, tarafımıza bilgiler gelmektedir.

E-fatura için bazı firmalar yıllık 2000 TL gibi tutarlar isterken bazı yazılım firmaları aylık kesilen fatura üzerinde komisyon talep etmektedir!

Optisyen.COM okuyucularını uyarıyoruz:

Daha önce e–fatura kesmeyen meslektaşlarımız panik yapmayın, acele etmeyin.  Kesinlikle size telefon mail yolu ile ulaşarak, e-fatura programı satmak isteyenlere güvenmeyiniz. Sosyal medyadaki e-fatura reklamlarına kanmayın.  E-fatura kesmek son derece kolay ve çok küçük masraflarla halledilebilecek bir işlemdir. Üstelik bir çok banka bu konuda ticari müşterilerine destekte vermektedir.

Diğer yandan e-fatura kesmek ile ilgili ayrıntılı bilgiyi ve en düşük maliyeti ayrıntıları ile araştırıp önümüzdeki günlerde sizlere sunacağız. Ayrıca bu konu ile ilgili farklı kurum ve kişilerinde meslektaş lehine çalışmalar yaptığınız duymaktayız. Yani son tarih olan 1 Temmuz’a kadar beklemenizi tavsiye ederiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.