E-fatura Hizmeti Almadan Önce Bu Haberi Okuyun – OptisyenCOMOptisyenCOM

19 Nisan 2024 - 10:54
SON DAKİKA

E-fatura Hizmeti Almadan Önce Bu Haberi Okuyun

E-fatura Hizmeti Almadan Önce Bu Haberi Okuyun
Son Güncelleme :

09 Haziran 2021 - 7:12

Bildiğiniz gibi 1 Temmuz itibariyle e-faturaya geçiş zorunlu hale getirildi.

Son dakikada bir erteleme gelmezse hepimiz artık e-fatura kullanacağız.

Halâ e-faturaya geçmeyen meslektaşlarımız için birkaç konuyu sizlere hatırlatmak istedik.

  • Mevcut e-imzanızın süresi geçti ise ama halâ e-imza flaşınız duruyorsa, daha önce uts işlemleri için e-imza aldığınız şirketi arayınız. E- imzalarda güncelleme baştan e-imza almaktan daha ucuz.
  • Son dakika e-fatura ertelemesi olmazsa 3 yıl almak daha ucuza mâl olacaktır. E-imzanızı 3 yıl almanızı tavsiye ederiz.
  • Mevcut e-imza flaşınız yoksa baştan yeni bir e-imza almak istiyorsanız PTT e-imzaları oldukça uygun. PTT e-imza fiyatlarına göz atın.
  • E-fatura için ücretsiz diye GİB portalı kullanmayı muhasebeciler tavsiye etmemektedir. E-fatura hizmeti veren şirketlerine geçin.
  • E- faturanızı eğer OGO Portalın tavsiye ettiği dışında bir şirketten alacaksanız mutlaka öncelikle OGO Portal e-fatura bilgilendirme toplantısını ve tavsiye şirketin farkını inceleyin.
  • E- fatura hizmeti alacağınız şirketi ve özelliklerini mutlaka diğer şirketlerle kıyaslayın.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.