Deprem Sebebiyle Ankara Optik Fuarı Tarihi Ertelendi – OptisyenCOMOptisyenCOM

28 Mart 2024 - 11:30
SON DAKİKA

Deprem Sebebiyle Ankara Optik Fuarı Tarihi Ertelendi

Deprem Sebebiyle Ankara Optik Fuarı Tarihi Ertelendi
Son Güncelleme :

23 Şubat 2023 - 6:42

17-18-19 Mart 2023 olarak daha önce duyurulan ve Ankara ‘da düzenlenecek olan Başkent Optik Fuarı ülkemizde yaşanılan depremler sebebiyle tarihini erteledi.

Başkent Global Fuarcılık, sosyal medya da yaptığı duyuruda:

”Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yaşanılan bu elim hadiseden dolayı Başkent Optik Fuarı’mızı 5-6-7 Mayıs 2023 tarihlerine ertelendiğimizi bilgilerinize sunarız.” cümlelerine yer verdi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Başkent Optik Fuarı 5-6-7 Mayıs tarihinde Altınpark ANFA ‘da gerçekleşecektir.

ALTINPARK HAKKINDA:

ŞEHİR MERKEZİNDE DİNLENİLECEK BİR MEKAN…
Ankara’nın merkezi sayılacak Aydınlıkevler’de su, yeşil, çiçek, eğlence, gezinti, spor ve fuar alanı olarak geçen rekreasyon alanı…

İçerisinde bulunan Feza Gürsoy Bilim Merkezi, uluslararası standartlarda fuar ve kongre merkezi, anaokulu ve yaz okulu, yine uluslararası standartlarda olimpik yüzme havuzu, büfe ve lokantaları, müzikli ve ışıklı su gösterileri, oyun ve eğlence alanları, göl kıyısındaki anfileri, kayıkları, çarpışan botları, elektrikli gezinti arabaları, mini gezinti treni, atları, atlı arabaları, otoparkları ile şehir merkezinde güzel bir dinlenme yeri…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.