Cenk GÜLTEKİN TOGB Yönetimine ve Meslektaşlarına Eylem Çağrısı Yaptı – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 15:48
SON DAKİKA

Cenk GÜLTEKİN TOGB Yönetimine ve Meslektaşlarına Eylem Çağrısı Yaptı

Cenk GÜLTEKİN TOGB Yönetimine ve Meslektaşlarına Eylem Çağrısı Yaptı
Son Güncelleme :

24 Ocak 2022 - 9:34

Kıymetli meslektaşlarım;
Ben Ankara OGO’da yaşanan hukuki belirsizlik süreci nedeniyle bildiğiniz gibi Odadan uzak kalmış durumdayım. Bu yüzden olaylara müdahil olamadım. Ancak bu durum geçicidir.

Tüm sektör üyelerimize buradan bir duyuru ve teklif yapmak istiyorum:
Bilindiği üzere SGK kurum yetkilileri hiç bir şekilde TOGB yöneticileri ile uzlaşmak için adım atma taraftarı gibi gözükmüyor. Buradan başta TOGB Yöneticileri olmak üzere bütün Oda Başkanları ve Türkiye’de bulunan tüm meslektaşlarıma sesleniyorum:

TOGB’nin belirleyeceği bir tarihte SGK kurum başkanlığının önünde veya Ankara’da merkezi bir yerde Valilik’ten tüm izinler alınıp basın açıklaması yapılarak sesimizin duyurulması gerekmektedir.
‘’SGK ile yapılacak olan sözleşme bedelleri ve Sgk ödemelerinin artırılması’’ konuları başta olmak üzere derdimizi haykırmalıyız. Her konuda bizleri dinleyip gerekli iyileştirmeleri yapmak zorundalar.

Sendikalar ve diğer meslek grupları gibi birlik olup sesimizi duyuramazsak hiç bir şekilde sorunlarımıza çare bulamayız. Bu yüzden hemen önümüzdeki günlerde bunun gerçekleştirilmesini TOGB ‘ne öneriyorum.
TOGB Yönetimi bu teklifimi olumsuz olarak değerlendirmesi durumunda, hukuki süreçten hemen sonra Ankara OGO yönetimine döner dönmez bu eylemi şahsım ve meslektaşlarımla yapacağım.,
Cenk GÜLTEKİN

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.