Bu Gözlükler Artık Türkiye'de Üretilecek – OptisyenCOMOptisyenCOM

26 Nisan 2024 - 19:29
SON DAKİKA

Bu Gözlükler Artık Türkiye’de Üretilecek

Bu Gözlükler Artık Türkiye’de Üretilecek
Son Güncelleme :

11 Kasım 2021 - 11:20

Ben.x Yeni Geliştirmiş Olduğu Balistik Gözlüklerle SAHA’ da
1994’ten bu yana gözlük sanayinde faaliyet gösteren Mercan Optik, teknik kadrosu, teknolojisi ve donanımıyla yenilikler getirmeye devam ediyor.
Geliştirdiği darbeye karşı dayanıklı gözlükleriyle savunma sanayi fuarı SAHA EXPO ‘da yoğun ilgi görüyor. Balistik özelliği ile ön plana çıkan ürünlerinin, hafif ve esnek olması konsantrasyon gerektiren görevlerde ve zorlu spor aktivitelerinde yüksek konfor sağlamasıyla da kullanıcılarına ekstra avantajlar sunuyor. Konfor, performans ve estetiği bir araya getiren Ben.x Tactical koleksiyonu yüzü saran bombeli yapısı ile göze temas edebilecek her türlü parçaya karşı tam koruma sağlıyor.
Türkiye’nin savunma, havacılık, denizcilik ve uzay endüstrisinde yerli üretim potansiyelinin sergilendiği fuarda Mercan Optik Ben.x Tactical Balistik Gözlük kreasyonu ile başarılara imza atıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.