Başkan Demircan Mali Genel Kurulu Duyurdu – OptisyenCOMOptisyenCOM

25 Nisan 2024 - 08:35
SON DAKİKA

Başkan Demircan Mali Genel Kurulu Duyurdu

Başkan Demircan Mali Genel Kurulu Duyurdu
Son Güncelleme :

28 Eylül 2020 - 14:38

İstanbul OGO Başkanı Ayhan Demircan sosyal medya hesabından ;

Değerli meslektaşlarım
Bilindiği üzere genel kurulumuzda meslektaşlarımızın taktiri ile geçici yönetim ibra edilmemişti.
Hal böyle olunca yeni seçilen yönetim bütçe oluşturamadığı için yasal olarak olağanüstü MALİ GENEL KURUL yapmak zorunda.
Mali genel kurullar seçimsiz ve tek gün olarak planlanan ve her yıl yapılması gereken yasal zorunluluklarımızdandır.

Yukarıdaki ilan metni bugün yayınlanan Dünya gazetesinde ilan olarak çıktı(dünya gazetesi ilanı uygun olması sebebiyle bizden öncede aynı gazetede ilan edilmişti) ilan sonrası da yine bugün resmî sayfamızda yayınlanacak.(yasal olarak bildirim süresi 20 gün önce)

Maalesef yine kötü ve fesatlık yayarak beslenen bazı meslektaşlarımız ve yine maalesef meslektaşın sesi olması gereken bir haber sitesi, kendilerine rol biçerek aktörlük yapmak istemekteler.

Bizler önümüze bakarak meslektaş menfaatine olacak eylemleri gerçekleştirmek adına koşmaya devam edeceğiz.

Fazla uzatmadan bir atasözü ile bitirmek istiyorum.

Yel kayadan toz alır…

Sağlıcakla kalın

Ayhan DEMİRCAN
SAYGILAR


Değerli Meslektaşlarımız,

22-23 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenen Odamız ‘ın I. Olağan Genel Kurul’unda Kurucu Yönetim Kurulu ‘nun mali raporunun onaylanmaması sonucunda Odamız Seçilmiş Yönetim Kurulu olarak

  • Kurucu Yönetim Kurulunun harcamalarının, bağımsız denetim firması tarafından hazırlanan mali denetim sonuç raporunun sunulması,
  • Odamız ‘ın gelecek dönem bütçesinin görüşülüp onaylanması

amacıyla 18 Ekim 2020 Pazar günü 12:00 – 17:00 saatleri arasında Pertevniyal Lisesi ‘nde Olağanüstü Genel düzenlenecektir. Katılım zorunlu olmaksızın tüm meslektaşlarımız davetlidir.

I. Olağan Genel Kurulumuzdan öncede paylaştığımız üzere görevde olduğumuz süre boyunca yaptığımız ve yapacağımız işleri/projeleri tüm şeffaflığımızla siz değerli meslektaşlarımız ile paylaşacağız.

Tüm Optisyen/Gözlükçü kamuoyuna duyurulur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.