Başkan DEMİRCAN, Kamuda İstihdam Mücadelesi Hakkında Yazdı – OptisyenCOMOptisyenCOM

20 Nisan 2024 - 01:01
SON DAKİKA

Başkan DEMİRCAN, Kamuda İstihdam Mücadelesi Hakkında Yazdı

Başkan DEMİRCAN, Kamuda İstihdam Mücadelesi Hakkında Yazdı
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 8:44

 

İstanbul OGO Başkanı Ayhan DEMİRCAN sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Optisyenlerin kamuda istihdamı konusunda paylaşılan içerikte:

Değerli Optisyen Meslektaşlarım;

 İstanbul OGO seçimlerinden çok öncesinde bile ‘’optisyenlerin kamuda istihdamını’’ talep eden, destekleyen bireyler olarak bu gün İstanbul OGO yönetiminde bulunmaktayız.

 Seçimler biteli üç ay kadar kısa bir süre geçmesine rağmen pandemi ve mesleğimize özel bazı sorunların gelişmesinden dolayı bu konuya gereken özeni veremediğimizin de farkındayız.

 Yıllardır sosyal medyada örgütlenen binlerce optisyen sadece kendi çabalarıyla takdire şayan bir mücadele sergilemekte ve herkese örnek olmaktalar.

Öyle ki bu meslektaşlarımız bu konuda fazlasıyla donanım kazandılar. Öncelikle ‘’optisyenlerin kamuda istihdamı ‘’ konusunu yıllarca gündemde tutmayı başaran bu meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

   Kamuda istihdam edilmek isteyen binlerce optisyen meslektaşıma sesleniyorum:

Bizler dün olduğu gibi bugünde optisyenlerin kamuda istihdamını destekliyoruz ve bu konunun takipçisi olacağız.

İstanbul OGO çatısı altında buyrun hep beraber bir çalışma komisyonu kuralım. Kamuda istihdam konusunda gerek üniversitelerimizle, gerek eğitmen hocalarımızla ve en önemlisi de yıllarca bu konuda donanım kazanmış siz değerli genç optisyen meslektaşlarımızla beraber çalışalım. İstanbul OGO olarak yıllardır geç kalınmış ve optisyenlerin hak kaybına sebep olan haklı mücadelemizde atılması gereken bütün adımları beraber atalım. Bu haklı mücadelemizi bilimsel, resmi ve daha profesyonel olarak yetkili birimlere taşıyalım ve sesimizi duyuralım.

 İstanbul OGO olarak BİZ VARIZ !

 BENDE VARIM diyen bütün genç meslektaşlarımızla bu konuda yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız!

 Kamuda istihdam optisyenlerin hakkıdır ve biz bu hakkı her zaman her yerde savunacağız!

 Bu konuda bizimle beraber çalışmak isteyen, görev almak isteyen, resmi görüşmelere katılmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine kendilerini tanıtan kısa bir yazı ve iletişim numaralarını gönderebilirler. En kısa sürede kendilerine ulaşacağız. Saygılarımla.

Optisyen Ayhan DEMİRCAN

İstanbul OGO Başkanı

 Mail: ayhandemircan@ogo.org.tr 

windows 7 ultimate lisans

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.