Afrika'da Made in TURKEY – OptisyenCOMOptisyenCOM

23 Nisan 2024 - 18:01
SON DAKİKA

Afrika’da Made in TURKEY

Afrika’da Made in TURKEY
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2021 - 8:39

Bugüne kadar 17’den fazla ülkeye Türk Malı gözlük ihraç eden ZORLU GÖZLÜK son olarak Afrika’da açtığı sergilerle göz dolduruyor. Afrika’daki gözlükçülere Türk Malı gözlükleri tanıtan ZORLU GÖZLÜK sürekli artan müşteri portföyüne yenilerini eklemeye devam ediyor.


Yurt dışında üzerinde Made in Turkey basılı ürünlerle göğsümüzü kabartan ve ülkemizde Porto Romana markasıyla tanınan ZORLU GÖZLÜK yerli üretimin lider firması olma yolunda ilerliyor. Firma ihracat müdürü Ömer AKYOL’un sosyal medya hesabından paylaştığı resimler dikkat çekmeye devam ederken, Türk gözlükçülerin beğeni sayısı hızla artıyor.

Ülkemizde yerli üretimin artması ve her geçen gün ihraç edilen ülke sayılarına yenilerinin eklenmesi bizleri sevindiriyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.