ADELLENS ÖRNEK OLDU VE ''1.5 ORGANİK CAMI KALDIRACAĞIZ '' DEDİ – OptisyenCOMOptisyenCOM

20 Nisan 2024 - 07:09
SON DAKİKA

ADELLENS ÖRNEK OLDU VE ”1.5 ORGANİK CAMI KALDIRACAĞIZ ” DEDİ

ADELLENS ÖRNEK OLDU VE ”1.5 ORGANİK CAMI KALDIRACAĞIZ ” DEDİ
Son Güncelleme :

18 Mart 2022 - 10:19

Sektörümüzün yerli üretici firmalarından ADELLENS OPTİK gözlükçülerin sesine kulak vererek 1.5 organik camı kademeli olarak kaldıracaklarını duyurdu. Örnek davranışlarından ve açıklamalarından dolayı ADELLENS OPTİK Ailesine teşekkür ederiz.

ADELLENS OPTİK YAPTIĞI DUYURUDA:

Değerli Dostlarımız;
Adellens Optik ailesi olarak 2021 yılında konjönktürdeki tüm olumsuzluklara rağmen göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sağlık sektörünün bir parçası olarak hizmetimize ara vermeden devam etmekteyiz. Sektördeki gelişmeleri ve teknolojiyi yakından takip ederek yatırımlarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. 2022 yılın da yeni ürünler ve yeni kaplama çeşitleriyle sektöre sunduğumuz hizmetlerimizi genişleterek
devam ettiriyoruz.

2021 yılı başında ki planlarımız da bulunan bir konuda organik kaplamasız stok ürünlerden kademeli olarak 2022 yılı sonuna kadar çıkmaktı, bu planımıza Sirkeci bölgemizle ilk adımımızı atarak başladık, süreç içerisinde diğer bölgelerimizde de bu uygulamayı yaygınlaştırarak 2022 yılı sonu itibarı ile şubelerimizden tamamen organik kaplamasız ürünlerin tedarikini sonlandırmış olacağız. Sadece fabrikada ki stoklarımızda boyama için organik kaplamasız stok camlarımız mevcut olacak. Ayrıca bu konu 2021 yılı Temmuz ayında TOGB ile yaptığımız toplantıda gündeme gelmiş ve tüm katılımcılar tarafından olumlu olarak karşılanmıştır.

Hepimizin malumu dünya genelinde yaşanan enflasyon kaynaklı olumsuzluk sebebi ile tedarikçilerimiz yeni fiyat ayarlamalarına gitmiş ve bu durum bizlerin maliyetlerini maalesef olumsuz şekilde etkilemiştir.
Bu olumsuzluklara Türkiye deki enflasyon ve kurdaki hızlı yükselişte eklenince bizlerinde fiyat ayarlamasına gitmesi kaçınılmaz olmuştur.

Yaptığımız fiyat ayarlamalarının üretim ve tedarik zincirimizi kesintisiz devam ettirebilmemiz için bir zorunluluk olduğunu belirtmek isteriz.

Yerli üretici olarak, kaliteden ödün vermeden hızlı hizmet ve geniş ürün yelpazemizle müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla
ADELLENS OPTİK

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.